ABC SLOVAKIA
Szállásszerver
Slovensky
Italiano
English
Magyarul
По русский
Deutsch
Polsky
Français
 
Látogassa meg
 
Keresés
 
 
 
Reserve
Levelező
 
Service
 
Árfolyam - € (03.04.2020)
 
CZK25,524
GBP0,88413
HUF308,84
PLN4,1663
USD1,1973
  Többet a Koronáról

Kastiel(Kastély) MOJMIROVCE (Nitra)   
Map    PrintÉtteremBárCar park     Reserve 
Cím Mojmírovce 919, https://kastielmojmirovce.sk
Telefonszám +421 (0) 37 77 98 201A Nyitra mellet Mojmirovce községben található a Szövetkezeti oktatási intézet, Rt., ahol összetett szolgáltatásokat biztosítunk az oktatás területén főleg felnőttek részére. A Kastély és a Méntelep épületeiben kiváló körülmények közt jól felszerelt saját termekben magas színvonalú oktatásokat és továbbképzéseket tudunk biztosítani saját választása szerint.

Üdvözöljük a Mojmirovce-i Kastélyban!
Kb. 15 km-re délre a megyesszékhelyetöl, Nytrától helyezkedik el Mojmírovce községében a Kastély, amely gyönyörü parkkal van körülvéve. A Kastély 1721-ben építette Hunyadi gróf barokk stílusban, később klasszicista stílusban lett átépítve. Hunyadi gróf birtokához tartozott még a Kastélyon kívül egy angolpark és egy lovarda. Hunyadik büszkesége volt a lovarda, amelyben nemes arab- és olasz telivéreket tenyésztettek. 1814-ben pontosan itt Mojmírovce községében, az akkori Örményben rendezték az elsölóversenyeket az Osztrák-Magyar Monarchiában. A Kastély és a néhai lovarda is mára lettek alakítva egy eredeti szállodai és kongersszusi létesítménnyé megörizve annak történelmi stílusát.

Mit Kínaluk?
Csendes környék mondösze 15 km- re Nyitrától
Stílusos, kényelmes elszállásolás üzleti utakon
Kedvező fekvés a létesítmény közel fekszik a tranziturakhoz (Komárom, Galanta, Pozsony, Zólyom, Besztercebánya)
Történelmi környezet az attraktív vérparkban
Nagy szállodai parkoló a kastély zárt területén belül
Az ókori nagymarba tradíciókkal rendelkező Nyitra megtekintése
Elszállásolás
A felújított Kastélyban és dépadence lovardában kényelmes elszállásolást kínálunk. A szobák stílusosan vannak berendezve, saját fürdőszobával, Tv-vel, rádióval és telefonnal.

Befogadóképesség:
- 6 egyágas szoba,
- 34 kétágas szoba,
- 3 apartman és 1 kétszobás
Öszesen 84 ágy és 15 pótágy (takaró).

Vendéglői szolgálatok
A Vadászati szállodában a nappali bárral az egész napfolyamán tudunk éleleket és frissítőt nyújtani. Az étlapon különböző ételekből választhatnak, amelyek nagymamáink konyhájából és a kastélyutolsó tulajdonosának, gróf Hunyadi Lászlónak a konyhájából származnak. Nagymamáink ételi a racionális táplálkozás bélyegeit hordozzák, egyszerű, de mégis eredeti ízzel rendelkeznek. A kastély ura szenvedélyes vadasz volt, szívesen evett vadból készült ételeket és hazai regionális specialitásokat. A kitűnőhelyi borok is megtalálhatók a kínálatunkban.
Reméljük, hogy a tarka kínálat az étlapunkon, de főleg az ízletes otthoni ételek és specialitásaink hozzájárulnak az önök teljes elégetettségéhez, amíg intézményünkben tartózkodnak.

Étkezési szolgálatainkat a szalonjainkban is nyújtani tudiuk:
Rózsaszín szalo (30 férőhely)
Fehér képzőművészeti szalon (30 férőhely)
Kék zenei szalo (30 férőhely)
A Vadászati étterem teljes befogadóképessége 60 férőhely. Az étterem minden nap 7.30 -tól 22.00 -ig van nyitva.
ON LINE - Aktuális információ
ABC SLOVAKIA © 2001-2020