ABC SLOVAKIA
Szállásszerver
Slovensky
Italiano
English
Magyarul
По русский
Deutsch
Polsky
Français
 
Látogassa meg
 
Keresés
 
 
 
Reserve
Levelező
 
Service
 
Árfolyam - € (26.05.2019)
 
CZK25,524
GBP0,88413
HUF308,84
PLN4,1663
USD1,1973
  Többet a Koronáról

Jazmín Nyaralóház Duchonka    
Map    PrintNyaralóházÉtteremKávéházBorozóBárTennis-courtCar park     Reserve 
Cím Autocamping Duchonka,
Telefonszám +421(0)38/5391 439A Jazmín Nyaralóház csendes, vonzókörnyezetben a helyi víztároló közelében található. Minőségi szálláslehetoséget biztosít 2,3, 4 ágyas szobákban, melyek WC és fürdőszobával vannak ellátva.  Kapacitása 55 férőhely.
Társalgó, sporthelység asztali tenisszel, 80 személyes étterem italbárral áll a vendégek rendelkezésére. Egesznapos etkezési lehetőség biztosítva előrendelés alapján. A nyaralóház egészéves üzemeltetésű, egyéni és csoportos vendéglátást biztosít, különösen alkalmas sportolók edzőtáboroztatására és iskolázások megtartására. Kerítéssel védett parkoló áll a látogatók rendelkezésére.

A szomszédos autó-kempingben sportlehetőség (tenisz, mini-golf, röplabda, láb-tenisz), szórakozás (naponta szabadtéri diszkó és filmvetítés), a gyerekek részére mini vidámpark (körhinta, autópálya).  A horgászati lehetőség biztosított a víztározóban .

A turisták és természetvédők részére ajánljuk a jelzett turistautak mentén megtekinteni a környékbeli védett terület, a Nemečky falu határában lévő vítározót, valamint a Podhradie falucskában a helyi vár romjai megtekintését.  Jelzett utak mentén a vidék két legmagasabb csúcsára is fel lehet jutni, a Pánska Javorinára és a Kulháňra, ahol pisztrángfogásra is van lehetőség.
ON LINE - Aktuális információ
ABC SLOVAKIA © 2001-2019