ABC SLOVAKIA
Szállásszerver
Slovensky
Italiano
English
Magyarul
По русский
Deutsch
Polsky
Français
 
Apartman Americka I. Bratislava
 
Apartman Americká I.   Bratislava
 
Keresés
 
 
 
Reserve
Levelező
 
Service
 
Árfolyam - € (14.11.2019)
 
CZK25,524
GBP0,88413
HUF308,84
PLN4,1663
USD1,1973
  Többet a Koronáról

THERMAL CORVINUS Nagymegyer    
Map    PrintÉtteremPoolCar park     Reserve 
Cím Promenádna 3221/20, Veľký Mederhttp://www.thermalcorvinus.sk/
Telefonszám +421 31/5552 104Mesébe illő nyaralás
Már a középkorban ismert volt a termálvíz jótékony hatása az emberi szervezetre. A korabeli urak is előszeretettel élvezték ezt a “találmányt”, köztük Mátyás király, aki 1466-ban városi privilégiumot adott Nagymegyernek. Az idők változnak, de a királyi élvezet megmaradt. Próbálja ki Ön is a nagymegyeri THERMAL CORVINUSban, amely egy 80 hektáros erdőpark közepén fekszik és az év minden napján várja látogatóit.
9 medence, melyek közül 3 szabadtéri (gyermek, úszó, olasz), 4 fedett és 2 félig fedett, 26 – 37 Celsius fok közötti hőmérséklettel
11  különböző csúszda, melyek közül 2 (Red ring 66,7 m és Black led 67,5 m) egész évben üzemel a termálfürdő fedett területén
röplabda (lábtenisz) és futballpálya
TARZANIA NAGYMEGYER
Szlovákia leghosszabb mászó pályája, mely a termálfürdő melletti erdőparkban található. A  650 méter hosszú akadályokkal teli , kalandot, szórakozást és élményeket nyújtó  parkban  3 útvonalon tehetik próbára az erejüket és kitartásukat a kedves vendégek :
a felnőttek  7 méteres magasságban a kék (450 m) és  a piros (568 m) pályán  , míg a gyerekek 1 méteres magasságban a különálló  77,60 m hosszú zöld útvonalon.
TEKNŐCVÁR és SASVÁR
A gyermekjátszóterek  játékelemei akácfából készültek, melyek eredeti formájának hála a játszótér minden darabja egyedi és különleges. A csúszdák, mászókák,mászófalak, hinták, hidak,homokozók, akadálypályák  illetve az összes többi játékelem biztosítják a gyermekek számára az önfeledt játszás és szórakozás élményét 3 -tól 12 éves korig  szülői felügyelet alatt.
VIZIVÁR
az újonnan átadott fedett családi és élménymedence egyedi attrakciója
A vízesésekkel, vizágyúkkal, csúszdákkal, zuhanyokkal , az 500 literes óriás vödörrel, kilátókkal  és vízsugarakkal ellátott vizijátszótér nagyszerű szórakozást  és maradandó élményt nyújt  az egész család számára.
A nyári szünetben ill. az utószezonban hétvégenként és ünnepnapokon egésznapos animációs programokkal szórakoztatjuk a kedves vendégeinket.
EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK
klasszikus finn szauna
sóbarlang
masszázs (klasszikus, sport, relaxációs, aromaterápiás és CERAGEM termoakupresszúrás masszázságy)
BEMER 3000 mágnesterápia
kozmetika, szépségszalon
éttermek és büfék
beltéri játszótér,
információs iroda
tengeri fürdő


ON LINE - Aktuális információ
ABC SLOVAKIA © 2001-2019