ABC SLOVAKIA
Szállásszerver
Slovensky
Italiano
English
Magyarul
По русский
Deutsch
Polsky
Français
 
PRIEHRADA Szallo Dedinky
 
PRIEHRADA Szálló Dedinky
 
Keresés
 
 
 
Reserve
Levelező
 
Service
 
Árfolyam - € (03.04.2020)
 
CZK25,524
GBP0,88413
HUF308,84
PLN4,1663
USD1,1973
  Többet a Koronáról

Panzió Babicai Bírtok (Ranc) Bojna (Topolcany)   
Map    PrintNyaralóházÉtteremKávéházBárCar parkHorsesBilliardsMountain bike rentalKitchenTable-tennisDog     Reserve 
Cím Bojná 812, http://www.babica-bojna.sk
Telefonszám +421 38/537 3298A Bojnai Panzió Birtok (Ranc) a Povazsky Inovec lábánál fekszik, a Marhat (758 m) hegycsoport alatt. 44 km - re Nyitrátol (Nitra), 10 km - re Topolcsantol (Topolcany), 26 km - re a világhíres gyógyfürdőtől Pöstyéntöl (Piestany), 55 km. - re Bajmóctól (Bojnice), ahol a bajmóci lovagvár, Pálffy gróf sírja és az állatkert található. 15 km - re van Duchonka üdülési központ, közelében Podhradie vár romjai találhatók.

Panzió Bírtok (Ranc) 20 személy számára kíván szállás lehetőséget [fürdőkád - tus). A vendéglő - bár hal és vad specialitásokkal várja a kedves vendégeket.
Pihenésre szolgál két halastó, ahol lehet horgászni és a ki fogott halak sajátkezű elkészítésére, nyílik lehetőség. Az erdőben lehet gombázni, és erdei gyümölcsöt szedni. A sportkedvelő vendégek kerékpár kiránduláson vehetnek részt, meglátogatva Nova Lehotát (Nová Lehota), Csertova pec (Barlang), Podhradie és Bezovecet (Bezovec).

Télen lehet síelni a közeli Bezovecen (6 km) és Podhradién ajánljuk meglátogatni a Nova Lehota mellett található Dastin ásványvízforrást, valamint a Bojnai földvár sánc maradványait. Panzión teraszáról szép kilátás nyílik a halastóra és a horgászokra.
A körülkerített területhez fedett kerti bufet tartozik. A gyerekek szórakoztatását hajóhinták, csúszdák, kocsikázást és lovaglást biztosítja.

Az esti pihenésre a panzión kertében a kerti kandalló és tűzhely áll rendelkezésre.
A panzión Bírtok (Ranc) vezetősége nagyon szép élményekbe gazdag tartózkodást kíván,
minden kedves vendégnek.


ON LINE - Aktuális információ
ABC SLOVAKIA © 2001-2020