ABC SLOVAKIA
Szállásszerver
Slovensky
Italiano
English
Magyarul
По русский
Deutsch
Polsky
Français
 
Látogassa meg
 
Keresés
 
 
 
Reserve
Levelező
 
Service
 
Árfolyam - € (28.01.2020)
 
CZK25,524
GBP0,88413
HUF308,84
PLN4,1663
USD1,1973
  Többet a Koronáról

Panzió ZORNICKA Donovaly    
Map    PrintÉtteremKávéházPoolSaunaSki-liftFitnessCar parkBilliardsMountain bike rentalTable-tennisTelefonszám     Reserve 
Cím Donovaly 126, http://www.zornicka.sk
Telefonszám +421 (0)48 4299 101A Zornicka panzió az Alacsony-Tátra nyugati részének vonzó környezetében található. A Donovaly kedvező éghajlata úgy nyáron, mint télen közkedvelt turista központot és üdülőhelyet alakított ki belőle.
Elszállásolás - A Zornicka panzió egész évi elszállásolást nyújt a lakosztályaiban, két-három és négy férőhelyes szobáiban közös WC, zuhany van és a pótférőhely lehetőségével is, szolgál.
A szobákban TV (szatellit) és telefon van felszerelve. A Zornicka panzió férőhelye 68 személy.

Étkezés - a Panziónak kitűnő konyhája van. Itt lehet megrendezni különböző iskolázást, szemináriumot, rendezvényeket, képzéseket (idegen nyelvű oktatást és stb.) sportolók részére edzőtábort és üdüléseket. Rendelkezésre áll a kávéház biliárddal és a 60 személyes étterem.
Sport - és kulturális lehetőségek- a vendégeknek rendelkezésükre áll a szauna, kis medence és a fittnesz. A Panzió berendezéséhez tartozik 50 személy részére tanácsterem, kis bankett terem különböző családi és egyéb ünnepélyre 25 személy számára.

A turizmus kedvelői és a természetbarátok számára egész sor könnyebb és igényesebb turista utak állnak rendelkezésre. A télisportkedvelők - síelők pedig kedvük és képpeségük szerint választhatnak a könnyebb és nehezebb sípályákból.

ON LINE - Aktuális információ
ABC SLOVAKIA © 2001-2020